10:18 - 8.06.2020
8 iyun, Fineko/abc.az. Bundan sonra restoran və ictimai iaşə obyektlərində hər ay bir dəfə profilaktik dezinfeksiya və deratizasiya işləri aparılmalı, bu zaman lisenziyalaşdırılmış və həmin sahədə ixtisaslaşmış müəssisələrin xidmətindən istifadə edilməlidir.
ABC.AZ-ın məlumatına görə, Qida Təhlükəsizliyi Agentliyi (AQTA) bununla yanaşı, həm də restoranlarda gigiyenik məsələlərə əməl olunması ilə bağlı yeni təlimatlar da hazırlayıb.
AQTA-dan bildirilib ki, qeyd edilmiş tövsiyələrə riayət olunmalı, dezinfeksiya işlərinin aparıldığı mühit havalandırılmalıdır.
Həmçinin, ərzaq satışı müəssisələrində zalların və otaqların mütəmadi havalandırılması tövsiyə olunub.
Müəllif: Elmir Murad
24 Апрель 2024
24 Апрель 2024
24 Апрель 2024
24 Апрель 2024
24 Апрель 2024
24 Апрель 2024
24 Апрель 2024
24 Апрель 2024
24 Апрель 2024
24 Апрель 2024
24 Апрель 2024
24 Апрель 2024
24 Апрель 2024
24 Апрель 2024
24 Апрель 2024
24 Апрель 2024
24 Апрель 2024
24 Апрель 2024
24 Апрель 2024
24 Апрель 2024
24 Апрель 2024
22 Апрель 2024
24 Апрель 2024
22 Апрель 2024
22 Апрель 2024
22 Апрель 2024