11:26 - 13.01.2025
13 yanvar, Fineko/abc.az. Görünüşü və teksturası da daxil olmaqla Çində düyünün dadı son 16 ildə yaxşılaşmışdır.
ABC.AZ xəbər verir ki, bu barədə yanvarın 13-də South China Morning Post xəbər verib.
"Düyünün dadının qiymətləndirilməsi, 2008-ci ildə yenilənmiş, məhsulu ümumi reytinq üçün soyuq düyünün görünüşü, qoxusu, ləzzəti, dadı və teksturası baxımından qiymətləndirən Milli standarta əsaslanır", — deyə məlumatda qeyd edilir.
Nəşrin məlumatına görə, genetik inkişaflar və becərilmə şərtlərinə nəzarət düyünün keyfiyyətinin yüksəldilməsində mühüm rol oynayıb.
Qeyd olunur ki, Çin ötən il ümumi dünya istehsalının 28%-ni təşkil edən dünyanın ən iri düyü istehsalçısıdır.
17 Fevral 2025
17 Fevral 2025
17 Fevral 2025
17 Fevral 2025
17 Fevral 2025
17 Fevral 2025
15 Fevral 2025
17 Fevral 2025
17 Fevral 2025
17 Fevral 2025
17 Fevral 2025
17 Fevral 2025